GjaltProducties

Een enkele keer kom je op je levenspad iets tegen dat zo mooi of bijzonder is, dat je er niet omheen wil stappen om je weg te vervolgen. Mij overkwam dat toen ik voor het eerst de grote, solide houten banken zag die in New York op vele stations van de subway plaats bieden aan wachtende passagiers. Zó mooi, zó eenvoudig, strak en doeltreffend.

Door de New York Metrobank kwam mijn eerdere plan om een eigen bedrijf op te richten in een stroomversnelling. Met dat bedrijf zou ik allerlei objecten van eenvoudig, eerlijk materiaal maken, combineren, opknappen, pimpen en hergebruiken. Hout, papier, textiel, metaal.

Deze bank was zo’n object. Toen ik hoorde dat hij uit de metrostations van New York zou verdwijnen wist ik al snel dat ik hem in Nederland op de markt wilde brengen. Ik vroeg en kreeg van de oorspronkelijke makers toestemming om dat te doen. Nieuw, en aangepast voor ons klimaat. De oprichting van GjaltProducties was de eerste logische stap. Intussen heb ik met GjaltProducties de handen vol aan de New York Metrobank. Andere producten zijn vooreerst even op de lange baan geschoven, maar van uitstel komt in dit geval geen afstel. Wilt u op de hoogte blijven, neem dan contact op.

Hieke Aardema
GjaltProducties Overveen
Julianalaan 10 |2051 JR Overveen

+31 (0) 622724271

info@gjaltproducties.nl